Boller i karry – en klassisk middagsfavorit

Leder du efter en nem og hurtig middagsret, du kan servere for hele familien, og som vækker glæde hos såvel små som store? Så bør du give den danske karry klassiker boller i karry en chance. Denne velsmagende ret er såvel nem at tilberede som billig i indkøb – samtlige ingredienser til boller i karry hører til i den billige ende af spektret, og kan desuden indkøbes i alle almindelige supermarkeder.

Og så har du fordelen af, at boller i karry hører til de retter, som sagtens kan gemmes i nedfrossen tilstand – og ikke tager skade af at stå et par dage på køl. Det betyder, at laver du en ordentlig spand boller i karry, kan du have nem aftensmad i ugevis – også selv om du ikke spiser boller i karry ved hvert eneste måltid. Boller i karry kan nemlig godt ligge på frys i små portioner i op til flere måneder.

Et hurtigt og billigt alternativ til den usunde og dyre fast food

Du kender sikkert situationen: Efter at have hentet børn i diverse skoler og institutioner, er det måske ikke ligefrem fristende ta skulle se frem til en aften i køkkenet. Derfor ryger der tit en færdigret fra supermarkedets køle- eller fryse disk ned i kurven, eller du springer helt supermarkedet over og tager i stedet pizza eller burgere med hjem til hele familien. Dette er ikke alene dyrt i længden – det er også usundt.

Der er penge at spare ved selv at lave mad, og planlægge sine indkøb derefter. Og da boller i karry som før nævnt kan fryses ned og tøs op, skal du ikke tænke på at bruge mange timer over komfuret. Boller i karry er fornuftig mad med velsmag og et højt nærings indhold.

Du kan finde en udførlig opskrift på de populære boller i karry på dk-kogebogen.dk