Akupunktur i Viborg hos autoriseret akupunktør

06 January 2019 Astrid Pedersen
image

Hvis du døjer med smerter og spændinger – for eksempel myoser i musklerne, hold i nakken, spændingshovedpine eller migræne – ville du sikkert ønske, at der var en metode til at fjerne smerterne permanent. Desværre kan den vestlige medicin som oftest kun tilbyde symptom behandling i form af syntetisk fremstillet medicin, hvis kemiske komponenter har en bedøvende effekt på kroppen, og dermed kan lette og lindre for en stund. Men vil du til bunds i problemet, kan du med fodel kigge imod østen. Her åbenbarer der sig et udbygget system af viden om den menneskelige anatomi og psyke, baseret på årtusinders erfaring og med det hele og unikke individ i fokus.

Akupunktur – det holdbare og bæredygtige alternativ til smertestillende medicin

En af de mest kendte af de metoder, som baserer sig på den østerlandske medicinske tradition, er akupunktur. Du kender måske lidt til akupunktur – måske har du set billeder af klienter med nåle forskellige steder på kroppen. Hvad du ikke ser er hvorledes de tynde, sterile nåle giver akupunktøren adgang til energibanerne – de såkaldte meridianer – gennem særlige akupunkturpunkter på det menneskelige legeme.

Via akupunkturpunkterne kan akupunktøren manipulere med de energi strømme – Chi – som flyder gennem disse energibaner. Filosofien er, at er der blokeret for Chi, kan kroppen komme i ubalance – og det er her, smerter, spændinger og ubehag opstår.

Sikker og naturlig behandling med akupunktur i Viborg

Som smertelindring er akupunktur således langt mere effektiv end vestlig medicin, idet virkningen af akupunktur er dybere og fungerer på et mere essentielt plan. Her er det årsagen, der behandles – ikke de overfladiske symptomer. Hos Brise Akupunktur kan du få akupunktur imod såvel smerter i krop og hoved som allergier og stress. Akupunktur kan også med fordel indgå som led i et rygestop- eller vægttab forløb.

Du kan læse mere på brise-akupunktur.dk

More articles