Det kan betale sig at købe brugte biler

Når du tænker på brugte biler, tænker du så på gamle udkørte smadrekasser, der er rustede op fra top til bund, kun har en kassebåndsafspiller, der virker tilfældigt, og hvor reservedelene næsten skal forhandles via Nationalmuseet, og det kun er et spørgsmål om tid, før hele bilen brænder sammen?

Så skal du prøve at kigge nærmere efter brugte biler på Biltorvet.

Her kan det nemlig ved første øjekast ligne, at der er tale om helt nye biler, når man handler brugte biler, og det er da heller ikke langt fra, for deres brugte biler er biler, der ikke har kørt særligt mange kilometer, og mange af dem fremstår næsten som nye.

De er pæne i lakken, har flotte dæk, har få kilometerantal under dækkene, få eller ingen nævneværdige skader, nyt udstyr foran i bilen, flot maskineri under kølerhjelmen og generelt optimering for en køreglæde, der vil minde om den, du kunne tage helt fra ny, hvis du købte en helt ny bil. 

Og det kan bestemt svare sig at købe bilen brugt. Du er måske klar over, at afgifterne ved at købe bil i Danmark er høje, og specielt når man agter at købe dem fra nye. Så kommer der forsikring oveni, andre afgifter, udgifter til brændsel og eventuelt tilsidelagte penge til uforudsete udgifter til reparationer.

Det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse at eje en bil, men mange familier kan af gode grunde ikke undvære en bil – eller flere – i dagligdagen, og friheden ved selv at kunne bestemme tempoet, selskabet og musikken under ens transporttur er svær at slå.

Desuden er der mulighed for finansiering af ens bil ved køb via biltorvet, så du ikke skal lægge det fulde beløb med det samme.

Så om du leder efter en sportsvogn, en cabriolet, en stationcar, en varevogn eller en helt anden type køretøj, så kan den med sikkerhed findes via biltorvet.dk.