Få et skarpt tilbud på en billig gulvafhøvling

En bolig som er forsynet med et originalt trægulv, er samtidig udrustet med et kæmpe aktiv. Massive trægulve er nemlig i særdeles høj kurs på det danske boligmarked – især hvis gulvene er sunde, smukke og intakte.

De originale trægulve, det vil sige gulve som blev lagt i forbindelse med opførelse af boligen, vil typisk være guld værd i en bolig handel. Denne gulv type vil nemlig passer perfekt til huset eller til lejligheden og sætte prikken over i’et hvad angår såvel den hyggelige atmosfære som den gode akustik og den høje grad af komfort.

Et lækkert trægulv er nemlig både en fornøjelse at beskue og behageligt at betræde. I hvert fald hvis gulvet er velholdt og jævnt i overfladen. Derfor bør du sørge for at holde dit smukke ægte trægulv ved lige efter forskrifterne.

Er dit trægulv behandlet med olie eller sæbe skal du huske at vaske det mindst en gang om ugen med enten olie sæbe eller sæbe spåner. På den måde beskytter og vedligeholder du bedst dit trægulv således at det beholder sit flotte og karakteristiske udseende. Og er dit gulv alligevel trods ihærdig pleje gået hen og blevet slidt og træt i overfladen er der ingen grund til at fortvivle – det kan efter al sandsynlighed genvinde fordums glans med en professionel gulvafslibning, udført af en erfaren gulvsliber.

Hvad kan en gulvsliber gøre for mit gamle trægulv?

En gulvsliber med hænder og hoved skruet rigtigt på vil med en grundig og effektiv gulvafslibning kunne genskabe dit trægulvs flotte ensartede overflade således at det kommer til at stå som nyt igen.

Med en gulvafslibning og en efterbehandling med lak, lud, olie eller sæbe vil du atter have et lækkert trægulv i din bolig uden at det behøver at koste dig en formue. Du kan læse mere om gulvafslibning på bloggen ideertilhuset.dk.

26 comments Add yours
 1. I think this is one of the most significant
  information for me.
  And i am glad reading your article. But want to remark on few general
  things,
  The website style is perfect,
  the articles is really excellent
  : D. Good job, cheers

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *