Få inspiration fra en maler i Korsør

25 februar 2021
Anne-Mette Hansen

Dét at male er et stort projekt. Og nogle projekter har man brug for hjælp til. Det kan også gøre sig gældende for netop ens malerprojekt. Der er mange svære valg at træffe. Og måske mangler du egentlig bare inspiration til, hvordan du skal male din bolig?

En dygtig maler i Korsør kan rådgive dig om alt, hvad der har med maling at gøre. Men du kan også få en hel masse inspiration fra maleren, til hvordan du får malet en stilfuld og moderne bolig.

Hvilke farver skal du vælge?

En erfaren maler kan let rådgive dig om farvevalg til boligen. Maleren er ofte ude og male hos mange mennesker og har derfor en god idé om, hvilke nuancer der netop er populære i tiden. Maleren kan også rådgive dig om, hvilke farver du ikke skal vælge. Nogle nuancer er bare alt for mørke, når de først kommer op på væggen. 

Skal alle rum være hvide?

I lang tid har det været normen at male sine vægge hvide. Men hvorfor ikke slå sig løs med lidt farver? Hvis du er usikker på, hvilke farver du skal vælge og om det bliver lidt for vildt, kan du altid få maleren til at anbefale nogle lyse og rolige nuancer til dine rum. 

Hvad med glans til køkken og bad?

Køkken og bad kræver naturligvis en anden type maling end i dine andre rum. Det er netop fordi, at der i disse rum ofte kommer vand på væggen. Der males derfor med en anden glans og en anden type maling, der er bedre beregnet til at stå imod vandsprøjt. 

Der er mange ting at tænke på, når du skal male en lejlighed eller et hus. Det giver derfor god mening at hyre en maler til opgaven. På den måde er du sikker på, at du får valgt de rigtige farver og malingstyper. 

Flere Nyheder