Få malerhjælp hos dit lokale malerfirma

26 november 2020
Astrid Pedersen

Er det på tide med en istandsættelse af boligens vægge, lofter og træværk? Så kan det anbefales at hyre en dygtig maler. Med en maler på opgaven slipper du selv for det hårde arbejde, og er samtidig garanteret et flot resultat som kan holde i mange år. Og så behøver det ikke at koste en mindre formue at overlade opgaven med indvendig maling af boligen til en faglært håndværker.

Hvordan ved jeg om væggene trænger til maling?

Det er ikke altid man selv lægger mærke til at væggene over et stykke tid er falmet eller blevet matte i overfladen. Forfaldet sker nemlig gerne over en årrække, og i et ganske adstadigt tempo.

I forbindelse med en eventuel ommøblering af boligen vil det dog være ganske tydeligt at væggene har brug for renovering. Fjerner du for eksempel billeder eller hylder fra væggen, hvor de har hængt i flere år, vil du tydeligt kunne se hvordan malingen er falmet og har ændret farve på de steder hvor væggen ikke har været beskyttet mod solens stråler og øvrige miljø påvirkninger.

Malingen på væggen påvirkes af mange faktorer, for eksempel stegeos fra madlavning, partikler fra luft forurening, og så selvfølgelig solens skarpe uv stråler. Ved solfalming vil farven i pigmenteret maling bleges, og hvid maling vil gulne. Det er sådan at misfarvningerne på væggen opstår. Og de kan ikke vaskes væk – der skal et nyt lag maling til for at friske væggene op.

Hvem kan hjælpe mig med indvendig maling af min bolig?

Hvis du leder efter et godt malerfirma i dit lokal område kan du altid tage kontakt til Malerkanonen. Uanset hvor i landet du bor vil du kunne finde en afdeling af Malerkanonen i nærheden af dig. Du kan indhente et gratis og uforpligtende tilbud på maling af din bolig via Malerkanonens hjemmeside Malerkanonen.dk

Flere Nyheder