Fire tips til billigt at give dit badeværelse en overhaling

08 december 2018
Emilie Ann Jacobsen
Fire tips til billigt at give dit badeværelse en overhaling

Drømmer du om et nyt badeværelse? Men føler du ikke, at du har pengene til det? Så skal du læse med her. Her giver vi dig nemlig fire tips til, hvordan du kan få et pænere badeværelse – uden at bruge så mange penge på det. 

1. Maling af badekar

Hvis dit badekar ikke er så pænt længere, er det en god ide for dig at overveje at få det malet. Den nye farve kan virkelig være med til at gøre, at badekarret kommer til at se langt pænere ud. Du kan få det malet i hvid eller en nuance af hvid. Dermed behøver du altså ikke at kaste dig ud i en helt crazy farve, hvis du gerne vil have det malet. Der er en række firmaer, der har specialiseret sig i det. Det er blandt andet badekarsmaler.dk. Du kan læse mere om det her.

2. Skift håndklæderne ud

Et andet smart trick til at få dit badeværelse til at se helt anderledes ud uden at bruge en masse penge på det er, at du køber nogle nye håndklæder. Når du har ens håndklæder i en god kvalitet hængende på badeværelset, kommer der naturligt til at være en rød tråd igennem det. 

3. Mal dine fliser

Er du træt af farven på fliserne på badeværelset, er det langt billigere for dig, at du maler dem, frem for at du får skiftet dem ud med nogle i en anden farve. Du kan gøre det selv med en helt almindelig malerrulle og dermed hurtigt skabe et nyt look. 

4. Pynt op med plakater og planter

Du kan også ændre udtrykket derude ved at sætte en plakat op eller sætte nogle planter derud. Det er med til at give noget personlighed til badeværelset, der ellers godt kan ende med at blive et meget neutralt rum. 

Flere Nyheder