Kroppen som helhed

Når vi har problemer eller skavanker med noget i kroppen, går vi til læge i håb om at få det fixet. Lægen kigger på det specifikke problem eller skavanken og kommer for det meste med en løsning. Men somme tider dukker skavanken op igen, eller også har lægen ikke en komplet løsning. Problemet ved dette scenarie er, at lægen fokuserer på én ting. Hvis man har ondt i lænden, så kigger lægen på lænden. Men hvad nu, hvis smerterne i lænden i virkeligheden stammer fra noget helt andet i kroppen? 

Hos en zoneterapeut vil man altid blive behandlet på baggrund af, at alle organer, muskler, knogler og nerver fungerer i et samspil, der består af refleksområder i fødderne. Hvis man for eksempel har et problem med lænden kan problemet altså lige så godt stamme fra tankerne, fra et organ eller fra et helt andet sted i kroppen. Ved at behandle holistisk, hvor man betragter det hele menneske for at finde frem til årsagen til symptomer, vil man komme omkring alle mulige problemområder i kroppen. 

Zoneterapeuten arbejder ved at massere og trykke på zoner på fødderne. På den måde kan kroppen udrenses og afspændes, og blokeringer og affaldsstoffer kan fjernes. Zoneterapi kan benyttes til alverdens forskellige problemer eller skavanker såsom stress, hovedpine, immunforsvar, underlivsgener, fordøjelsesproblemer, rygproblemer, barnløshed og meget mere.

Hos Staerkhelse.dk tilbydes der zoneterapi i Thisted, hvor man altid vil blive mødt med forståelse og imødekommenhed. Her kan man blive hjulpet med forskellige problemstillinger og få mulighed for at opnå velvære, energi, bedre søvn og ikke mindst slippe af med skavanker. Det nytter at se på det hele menneske for at finde ind til roden af et problem. Dette er måden, der arbejdes på hos Staerkhelse.dk. Gør kroppen og sindet en tjeneste og kom for alvor af med skavanker ved hjælp af zoneterapi.