Lån penge online

19 januar 2020
Astrid Pedersen
Lån penge online

Når det for alvor brænder på økonomisk – eksempelvis i forbindelse med en uforudset udgift i en periode med lavvande i kassen – kan det godt være vanskeligt at overskue hvordan man skal klare skærene. De fleste vil nok råde dig til at vente, til du har råd til at dække udgiften af egen lomme, for eksempel til lønnen går ind i næste måned.

Men der kan sagtens opstå situationer, hvor der er brug for hurtig brandslukning lige her og nu. Har du knækket en tand, kan du altså ikke lige vente tre uger med at få den fikset. Bilen reparerer heller ikke sig selv, hvis motoren er brudt sammen eller der er knækket en drivrem. Og står køleskabet eller fryseren af, skal disse erstattes med det samme, med mindre samtlige let fordærvelige varer skal smides ud _ og familien skal leve af dåsemad ind til der atter er penge på kontoen.

Optag et hurtigt forbrugslån online, når situationen er kritisk

At du en gang imellem ikke har en rød reje tilbage på hverken lønkontoen eller på opsparingen, behøver ikke at betyde, at din økonomi er usund. Derfor er der intet forgjort i at optage et online forbrugslån. Du skal blot være sikker på, at du kan vedligeholde de månedlige eller kvartalsvise ydelser til afdrag på dit lån. Hvis det er tilfældet, behøver du ikke at frygte mora renter og straf gebyrer. Og med den smarte låneberegner hos Ikano Bank har du fuld kontrol over såvel dit på dit låne beløb som frekvensen – og størrelsen på – dine afdrag.

På den måde kan du tilrettelægge husholdningens budget til også at kunne omfatte disse afdrag. Du skal således ikke gå rundt og være bange for at dit lån kommer til at koste dig en formue. Du kan se låneberegneren, og sindsende din ansøgning om lån, på https://ikanobank.dk/laan/ 

Flere Nyheder