pas på dig selv og bevar din skønhed intakt

Skønhed kommer indefra – men i en kultur, som er fokuseret på det visuelle, kan den godt have brug for en hjælpende hånd for at komme ordentligt til udtryk. I vores samfund betyder fremtoning rigtig meget, uanset om man vil det eller ej. Man bør som minimum fremstå ren og velsoigneret – og så skader det bestemt ikke, hvis man samtidig signalerer, at man gør lidt ekstra ud af sin fremtoning.

Dette betyder dog ikke at du som kvinde behøver at stå skinnende og snorlige efter tre timer foran spejlet, nylakerede negle og det strammeste outfit hver eneste dag. Du kan dog roligt prioritere såvel frisør besøg som ansigtsbehandling med jævne mellemrum, hvis du ønsker et udseende, som bærer præg af at du passer på dig selv. Og det er altid en fordel, hvis man til hver en tid gerne vil fremstå velholdt og frisk.

Lad frisøren ordne de tørre lokker

Hvis du til daglig anvender eksempelvis føntørrer og krølle eller glatte jern som en del af din hårpleje rutine, risikerer du at tørre håret ud – især hvis du ikke anvender særlig beskyttende creme eller olie i håret forud for styling. Det kan godt være op ad bakke at få glansen og spændstigheden tilbage i et ødelagt hår.

Her kan en dygtig frisør dog være til stor hjælp. Hos en frisør vil du kunne få studset de slidte spidser, således at længderne fremstår sundere og mere kraftige. Frisøren vil kunne bringe glansen tilbage i dit hår ved hjælp af hårkur og eventuelt reflekser eller en opfriskning af din hårfarve. Du vil ikke fortryde at overlade garnet i hænderne på din lokale frisør!

Få smuk og ungdommelig hud med en ansigtsbehandling

Din kosmetolog vil ligeledes kunne hjælpe dig med at bevare det flotte udseende, ved hjælp af en fugtgivende og rensende ansigtsbehandling. Du kan læse mere om skønhedspleje i det daglige på modeskøn.dk

Tjek også disse sider:

https://modeskøn.dk/
https://skønhedogmode.dk/
https://mode-tips.dk/
https://mode-blogger.dk/
https://modeglad.dk/
https://SenesteMode.dk/
https://Fashion-Bloggen.dk/
https://NyesteMode.dk/
https://Trendy-Bloggen.dk/
https://ModeOgTrends.dk/
https://beautyforslag.dk/
https://beautyforyou.dk/