Saml de gode minder fra tiden i virksomheden i en fotobog

Er der snart en i virksomheden, der har jubilæum, eller som skal på pension, er det en god ide, at I giver vedkommende en personlig gave med minder fra alle de gode år i virksomheden. Det kan for eksempel være en fotobog. Det vil være en oplagt gave at få, hvor vedkommende virkelig kan blive mindet om de mange gode stunder, som I har haft sammen. Selvom I er kolleger, har I jo brugt rigtig meget tid sammen, og det er sjovt at kunne se tilbage på det. 

I de fleste virksomheder er der en masse billeder fra festerne, mens der måske ikke er så mange fra hverdagen. Det gør dog heller ikke så meget, da festerne tit giver de sjoveste billeder, og at det derfor er en god ide, at I får dem med. 

Det behøver ikke at koste alverden, hvis I gerne vil lave en fotobog til en i virksomheden. Faktisk kan I gøre det på ret kort tid og for ret få penge. Det er med til at gøre, at I nemt kan finde frem til den helt rigtige løsning for jer. 

Et af de firmaer, hos hvem I nemt kan skabe en billig fotobog, er dinfotobog.dk. De har skabt et system, der er nemt at gå til, så I kan uploade jeres billeder og så ellers komme i gang med at sætte dem sammen i bogen.

Det er en god ide, at I skriver, hvad de forskellige billeder viser, da det ellers kan være svært for den, der får bogen måske lige at huske det hele. Hvis det er et 25 års eller 40 års jubilæum, har der helt sikkert været mange personer gennem virksomheden igennem tiden. Det er med til at gøre, at der nemt kan være nogle navne, der er smuttet. Derfor er det en god ide at alliere sig med en kollega med en god hukommelse, når I skal lave bøgerne.