Tiltræk flere fugle til din have med flotte fuglebade

31 august 2021 Kamilla Sonne

Der er noget helt særligt ved at observere fuglene i haven. Både børn og voksne kan blive fascinerede af de mange typer småfugle, som vi har, alene her i Danmark.
Derfor er det ikke underligt, at mange fodrer fuglene, netop for at tiltrække dem, så man kan se dem tæt på. Desværre kommer fodringen også med lidt ulemper – foruden prisen på foderet så også risikoen for at tiltrække rotter til haven.

Heldigvis findes der en anden løsning: Fuglebade. Det er nemlig en næsten gratis løsning, som tiltrækker et væld af fugle, der vil hygge sig med at tage et bad i din have.

Det vil med garanti blive et hit – hos børn såvel som de voksne.

Fuglene har brug for vand

Et fuglebad kan være nyttigt hele året rundt. Fuglene har nemlig – ligesom os – konstant brug for vand for at holde deres væske i balance.

Ud over det fuglene bader i et fuglebad, så de kan få renset fjerpelsen, vil mange fugle også komme forbi for at drikke i ro og fred.

Derfor vil der sjældent være tomt ved fuglebadet, det er garanteret. Derimod vil der være noget at kigge på hele dagen. Det skaber liv og hygge i haven, næsten uanset hvor man bor.

Samtidig er det en venligsindet ting at gøre over for fuglene, da de så har lidt nemmere ved at sikre deres overlevelse.

Fuglebade i alle former og farver

Et fuglebad behøver ikke være kedeligt. Faktisk findes fuglebade i et væld af forskellige versioner, både hvad angår form og farve.

Hvis du synes, at haven trænger til noget sjov eller et friskt pust, er et fuglebad derfor en smart måde at gøre det på.

Tilmed koster fuglebade ikke en formue, hvorfor det er en billig måde at tiltrække flere fugle til haven på.

Flere Nyheder