3 ting du skal have styr på som bilejer

16 January 2022 Steffen Petersen

editorial

De fleste bilejere kan skrive under på, at livet som bilejer ikke altid er lige nemt. Der kan være mange ekstraudgifter forbundet med at eje en bil, både i forhold at vedligeholde bilen med olie, køler- og sprinklervæske, samt servicetjek. Man kan også være uheldig at komme ud for et uheld der kræver reparation.

Derfor er det vigtigt at have styr på sine ting, når man er bilejer. I denne artikel kan du læse om de 3 vigtigste ting du skal have styr på.

image

1) Dine forsikringer

En af de vigtigste ting at have styr på som bilejer, er ens forsikringer. Ansvarsforsikringen er lovpligtig, så den vil vi ikke bruge tid på. Til gengæld er en kasko forsikring noget man selv skal have styr på. Det er rart at have en kaskoforsikring, hvis uheldet skulle være ude da man i så fald kun skal betale sin selvrisiko, hvis der skulle ske noget med bilen.

2) Vejhjælp

Vejhjælp er inkluderet i nogle kaskoforsikringer, men det er ikke alle selskaber der tilbyder dette. Det kan derfor være en god idé at tegne et abonnement på vejhjælp, så man er sikret i tilfælde af uheld eller nedbrud. Der findes flere forskellige firmaer der tilbyder denne service, f.eks. Falck og FDM. Fælles for disse firmaer, er man for et fast beløb hver måned, altid kan ringe og få sin bil hentet i tilfælde af nedbrud eller ulykker.

3) Find en god mekaniker 

De fleste bilejere håber ikke at de kommer til at stifte bekendtskab med en mekaniker eller et skadecenter, men det er noget man kan komme ud for. 
Det er derfor en god idé at finde en god, pålidelig og troværdig mekaniker, som man altid kan have i baghånden hvis nu uheldet skulle være ude, eller hvis man skulle opleve at bilen går i stykker. Det kan du læse mere om her: https://www.persautoopretning.dk/karrosseriskade/ 

More articles