Tilbring ikke for lang tid på dørkarmen på de her indvendige døre

18 July 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Der er egentlig ikke mange døre, hvor man eller døren har godt af, at man står lige midt på dens dørkarm, når den er åben.

Det skal næsten så være en dør, hvor man har en rampe, så man kan komme over den med hjul såsom i en rullestol, men ellers er det lige meget, om det er en indvendig dør, en udvendig dør, en havedør, en altandør, en terrassedør, en balkondør, eller sådan set hvilken som helst dør du kan komme i tanke om.

Det er der flere grunde til, for det kan være en ældre dør, som der er godt mørnet, så den går i stykker af, at du står på dens dørkarm ret hurtigt.

Det sker nok næppe, hvis du lige har købt din nye indvendige dør fra https://www.melholt.nu/ .

Her kan der så være andre grunde til, at det er skidt at placere sig midt på dørkarmen, og det skal vi bruge resten af artiklen til at komme ind på.

indvendige døre

Det er ikke godt for denne indvendige dør eller dig at stå på dens dørkarm

For som regel er den dørkarm lidt hævet og spidst i det, da den skal være med til at holde døren lukket eller lige i hak med låsen, når den er lukket, og det er ikke rart for ens fødder at stå på.

Hvis man så har hård hud under fødderne, eller ens smertetærskel bare er høj, så kan man risikere, at man gør den dørkarm deform – specielt hvis man vejer meget og står der længe.

Det kan være, man tit står her for at kigge udenfor eller kalde på nogle folk, men selvom man så ikke står der længe hver gang, så står man der længe sammenlagt.

Og det er den slags, som hverken dørens dørkarm eller du har godt af i det lange løb.

More articles