Bliv klog på BRING

17 September 2018 Anders Lundtang Hansen

editorial

Det er da meget påfaldende, at der eksisterer et leverings- og forsendelsesfirma, der hedder “BRING”, så man meget behændigt kan sige: “Bring mig pakken!”. 

Men hvor godt kender du egentlig til dette logistikfirma? I denne artikel vil vi give dig lidt information om denne nordiske virksomhed, så du på et mere klarere grundlag kan vælge dem til som dit leveringsfirma, om det så skal ske som privatperson eller i virksomhedssammenhæng.

Vi har her at gøre med en svensk virksomhed, der blev stiftet tilbage i 1991, og siden har udbredt deres virksomhedsaktivitet ud til hele Norden, hvor de leverer pakker og andre forsendelser med stort fokus på at mindske CO2-udslip med deres leveringsservice og på anden vis gavne miljøet, så miljøet ikke skal ligge til last for deres virksomhed – tværtimod skulle de gerne gavne naturen på længere sigt.

Den oprindelige tanke med fra den svenske stifters side med BRING var, at bryde med det eksisterende statslige postvæsen, der havde monopol i Sverige med forsendelser. Man må sige, at virksomheden har haft succes på den front, hvor de nu har slået deres navn så godt fast, at de er et anerkendt firma på fronten med at levere forsendelser.

Deres specialitet er faktisk at specielt at levere breve og magasiner til erhvervskunder, og dette gøres også med cykelbude i tætbefolkede områder, hvilket igen flugter fint med BRINGs bestræbelser på at yde det bedste for miljøet.

Faktisk har BRING vokset sig så store, at de er blevet opkøbt af aktieselskabet Posten Norden, som er Norges postvæsen, men atter viser Norden sin samhørighed gennem tiden, for selvom der er tale om et norsk firma, så blev dette postvæsen oprettet af den danske konge Christian IV helt tilbage i år 1647, da Norge stadig var en del af Kongeriget Danmark under den samlede betegnelse “Danmark-Norge”.

Og det er et fint selskab, som BRING er blev smedet sammen med. Posten Norden har nemlig flere underselskaber, der bringer post ud til hele Skandinavien, der sammenlagt tæller mere end 5.2 millioner husstande Norden over. Bare i 2006 blev der omsat for 23.7 milliarder kroner i Posten Norden.

Nu kender du baggrundshistorien om firmaet, og hvis du så gerne vil have leveret post med BRING, men du er i tvivl om, hvad det kommer til at koste at sende fra det ene sted til et andet, så kan du besøge følgende link og indtaste adresseoplysninger på afsender og modtager, så får du udregnet den specifikke pris på den ønskede forsendelse:

https://www.pakke.dk/bring

More articles