DHL blandt de største

17 September 2018 Anders Lundtang Hansen
DHL blandt de største

Hvor mange logistikfirmaer kender du? Lægger du nogensinde mærke til, hvilket firmanavn der pryder forsendelsesbilerne på vejene? Tænker du egentlig nogensinde over, hvilket firma der leverer det køb, du har foretaget over nettet som privatperson, eller den forsendelse, du har foretaget som virksomhedsejer?

Mange af os er nemlig mest fokuseret på, hvilke varer vi køber, at vi i skyndingen måske ikke lægger mærke til, hvilket transportfirma den givne onlinevirksomhed har indgået samarbejde med at levere pakkerne. Det kan ellers gøre alverden til forskel.

For vi kan nok alle blive enige om, at der ikke er noget mere bedrøveligt end at vente umanerligt længe på ens forsendelse og så modtage den defekt eller decideret ødelagt, fordi pakken er blevet behandlet lemfældigt under transporten.

Hvis du skal være på den sikre side med modtagelse af din forsendelse, skal du vælge onlinekøb hos firmaer, hvor du kan få dine varer leveret af det anerkendte logistikfirma DHL. Det samme skal du gøre, hvis du selv skal have sendt en pakke.

DHL har nemlig siden 1969, hvor firmaet blev stiftet i Bonn i Tyskland, vokset sig til at blive et af de største forsendelsesfirmaer i verden. Ifølge dem selv er de faktisk verdens mest internationale firma, da DHL er at finde i 220 lande og territorier i verden.

Med så stor repræsentation kræver det også positiv omtale, og DHL kunne næppe være så rigt tilstedeværende i verden, hvis ikke de gjorde deres arbejde godt nok, og de er da også bekendte med deres ansvar, når de begår sig i så mange lande, hvorfor de også laver stor indsats for miljøet og fører en grøn politik.

Vidste du for resten, at det er selvsamme firma, der lægger navn til den kendte DHL-stafet, der eftersigende er Europas største motionsløb, har eksisteret siden 1981 og næsten havde 200.000 deltagere i 2012-udgaven?

More articles