Få den bedste tandlæge hjælp i Aarhus

13 March 2022 Astrid Pedersen

editorial

Det er altid smart at have kontakt til en god tandlæge i lokal området. Du bør således altid sørge for at finde en tandlægeklinik i nærheden af din bopæl når du flytter til en ny kommune.

Tandlægen bliver nemlig ikke tildelt af den offentlige sundhedssikring på samme måde som den praktiserende læge. Her skal du selv ud og lede – og det er som sagt en fordel at have tandlægen tæt på, især i forbindelse med akut opståede nødsituationer.

Få akut hjælp hos din tandlæge

Hvis du oplever pludselig og voldsom smerte fra tænder eller tandkød, eller ditto blødninger fra dine gummer, er det vigtigt at du så hurtigt som muligt kommer af sted til tandlæge. Dette kan nemlig tyde på en bristet byld eller absces. Og her er der risiko for forgiftning hvis ikke tilstanden øjeblikkelig kommer under behandling.

Opstår der betændelse i dine gummer eller i din kæbe knogle kan det få alvorlige konsekvenser. Derfor er det vigtigt at du tager kontakt til din tandlæge og får en akut tid. Det samme gælder hvis du kommer til skade med en eller flere tænder.

Får du slået en tand ud, eller flækker en af dine tænder fra krone til rod, nytter det ikke noget at vente til næste dag med at gå til tandlæge. Her skal du ligeledes sørge for at komme ind til din tandlæge med øjeblikkeligt varsel.

tandlæge aarhus

Sker ulykken uden for tandlægens normale åbningstid bør du få fat på tandlæge vagten. Her vil du kunne få lappet tanden sammen på midlertidig basis. Og når din tandlæge atter åbner for patienter bør du insistere på at få en tid med det samme, så din tand kan få en holdbar behandling.

Hvor finder jeg min nærmeste tandlæge i Aarhus?

leder du efter en tandlæge nær din bopæl i Aarhus kan du med fordel vælge TandlægeCenteret Clemens Torv – bestil tid på clemenstand.dk.

More articles