Få hjælp til installering af robotplæneklipperen

15 februar 2021
Lotte Hindsberg

Hvis du går og overvejer at investere i en robotplæneklipper, men er usikker på, hvordan den fungerer, eller hvis du ikke har lyst, tid eller kræfter til selv at sætte de nødvendige kanter ned, som fortæller hvor robotplæneklipperen skal klippe og lige så vigtigt, hvor den ikke skal, kan du med fordel få hjælp af professionelle.

Samtidig med at du investere i en robotplæneklipper, kan du samtidig også bestille at du får installeret plæneklipperen og de tilhørende kanter. For at plæneklipperen kan køre skal den have et sted hvor den kan blive opladet. Det foregår via solceller, hvilke også gør robotplæneklipperen til en yderst miljøvenlig løsning. Du kan læse mere her https://kabelnedlaegning.dk/installation-af-robotplaeneklipper/.

Fordelen ved en robotplæneklipper

Udover den åbenlyse fordel, at du ikke længere skal bruge timer hver uge på at slå græsset men får det gjort, er der flere andre fordele ved at have en robotplæneklipper. Du vil få en langt flottere græsplæne, da den hyppige slåning vil få græsset til at stortrives, samtidig med at kløver og mosset som har det med også at være i græsset vil dø ud og overlade plænen til græsset. 

De små stykker græs som bliver klippet af, vil i stedet for at blive revet sammen og smidt ud falde ned i græsset og fungere som naturlig gødning. Du bestemmer selv hvor ofte du vil have at robotplæneklipperen til at slå græsset og også hvornår. Selvom den er stor set lydløs kan du jo med fordel sætte den til at slå græsset når du, familien og naboerne ikke er hjemme. 

Hvis det begynder at regne eller hvis den er ved at løbe tør for strøm vil den selv køre tilbage til opladeren og vente til det er mere optimalt at slå græsset. Du behøver ikke være bekymret for om den bliver stjålet. Du er den eneste der kender koden der får den til at køre.

Flere Nyheder