Genvind dit smukke smil med Invisalign

Dine tænder flytter sig hele livet igennem. Derfor er det ikke usædvanligt hvis du oplever at dit før så smukke og regelmæssige smil går hen og bliver lidt skævt på den ufede måde i takt med at du bliver ældre.

Den gode nyhed i denne forbindelse er at tænderne kan rykkes på plads igen. Dette kan gøres ved hjælp af de klassiske fast monterede tandbøjler – eller du kan vælge en tandretning med Invisalign.

Få rettet tænderne med Invisalign

Med Invisalign har du fordelen af ikke at skulle slås med og ubehagelige ”togskinner” som samler madrester og er grimme at se på. En Invisalign skinne er 100% transparent og sidder tæt til dine tænder. Og så kan den tages ud når du skal børste tænder eller spise.

Hvor kan jeg få rettet mine tænder med Invisalign i København?

Hos You Smile I Smile kan du altid få hjælp til tandretning med Invisalign.

You Smile I Smile er en tandlægeklinik som har specialiseret sig inden for tandretning, og som igennem mange år har hjulpet københavnerne til flotte og regelmæssige tænder. You Smile I Smile anvender fortrinsvis Invisalign i forbindelse med tandretning og har således god erfaring med dette system.

Når du booker tid hos You Smile I Smile er den første konsultation gratis. Her vil du få en indledende forundersøgelse som kan give både dig og tandlægen et fingerpeg om hvorvidt du er en egnet kandidat til tandretning med Invisalign. Du vil også kunne få et pris overslag samt anvisninger på hvad du vil kunne forvente af resultater af en tandretning med Invisalign. Og skulle du ønsker at gå i gang med behandlingen vil dette kunne lade sig gøre uden ventetid.

Hvis du er interesseret i en Invisalign behandling hos You Smile I Smile kan du altid booke tid til en indledende konsultation via You Smile I Smiles hjemmeside https://yousmileismile.dk/invisalign 

32 comments Add yours
 1. I don’t know if it’s just me or if perhaps everybody
  else encountering issues with your site. It looks like
  some of the written text within your content are running off the screen. Can someone else please comment
  and let me know if this is happening to them as well?
  This might be a problem with my internet browser because I’ve had this happen before.

  Kudos

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *