Hold din hund sund og glad ved regelmæssigt at tage den til dyreklinikken

05 December 2018 Emilie Ann Jacobsen
Hold din hund sund og glad ved regelmæssigt at tage den til dyreklinikken

Din hund kan ikke sige, hvordan den har det. Derfor er det vigtigt, at du sørger for at tage den til dyrlægen i hvert fald en gang om året. Der kan den få et helbredstjek, så du kan finde ud af, om der er noget galt med den. Hvis din hund begynder at vise tegn på at have smerter eller være syg, skal du selvfølgelig også tage den til dyreklikken med det samme. Men med en hund, der virker rask, er en gang om året nok. 

Når du har hunden ved dyrlæge, kan du også få den vaccineret. Hunde skal have vaccinationer hvert år for at være dækket med en række sygdomme. Hvis du tager din hund med på ferie til udlandet, skal du være opmærksom på, at den måske skal have en række vaccinationer, der ikke er påkrævede herhjemme. 

Har du ikke fundet en fast dyreklinik at gå hos endnu, bør du overveje Værløse Dyreklinik, hvis du bor i nærheden. Det er en alment praktiserende klinik, hvor de kan stille langt de fleste diagnoser på din hund. De har for eksempel røntgenapparat og eget laboratorium, hvor de kan analysere en lang række forskellige prøver af blandt andet blod og urin. 

Når diagnosen er stillet, kan de på dyreklinikken selvfølgelig også hjælpe med at helbrede din hund igen. Det kan være kirurgisk, medicinsk eller kiropraktisk. De har derfor en række brede kompetencer, der kan komme dig og din hund til gode, så den kan blive helbredt i nærheden af, hvor I bor. 

Hvis du gerne vil have, at din hund skal have hvalpe, er det også vigtigt, at du tager den til dyrlægen inden. Dyrlægen kan vurdere, om hunden vil kunne blive gravid, og om det er realistisk, at den kan gennemføre graviditeten. Vil du være sikker på, at din hund bliver gravid, når den bliver parret, kan du få dyrlægen til at analysere dens progesteronniveau. Læs mere på https://xn--vrlsedyreklinik-xlb22a.dk/ 

More articles