Idéer til spændende uddannelser

21 oktober 2021
Steffen Petersen

advertorial

Der er et væld af spændende muligheder, når du skal vælge uddannelse. Er du en af dem, der føler, at du på den ene side drukner i muligheder, men samtidig kan du slet ikke finde netop den uddannelse, som du finder interessant og som du kan se dig selv i? Det er heller ikke nemt og det kan være svært at navigere mellem alle disse muligheder, hvis du ikke er blevet guidet og ikke har hørt om dine muligheder. Vi vil her præsentere nogle uddannelsesmuligheder for dig, der ikke har fundet din passion og så håber vi, at du føler dig inspireret. 

 

1. Kranføreruddannelsen 

Elsker du at styre maskiner og elsker du højder, så er kranføreruddannelsen helt sikkert noget for dig. Du bliver certificeret i at styre en kran og det giver gode muligheder for arbejde efterfølgende. Det er en uddannelse, som du nemt kan tage i forlængelse af en anden uddannelse, så hvis du f.eks. arbejder som håndværker og tænker, at du vil udvide dine kompetencer, så kan kranføreruddannelsen være en mulighed. Læs mere på følgende link https://www.eucsyd.dk/amu-efteruddannelse/kursusoversigt/transport/ 

 

 

2. Erhvervsuddannelse 

Finder du kranføreruddannelsen spændende, men føler samtidig, at du mangler noget erfaring for at tage denne uddannelse, så kan du overveje at tage en erhvervsuddannelse. Der er mange områder, som du her kan specialisere dig indenfor, bl.a. tømrer, smed, murer, elektriker og meget mere. Hvis du foretrækker at bruge hænderne og komme ud og være aktiv, frem for at læse i en bog, så bør du overveje en erhvervsuddannelse. 

 

3. Professionsbachelor 

Har du en lærer, en pædagog, en socialrådgiver eller måske en sygeplejerske gemt i dig, så bør du overveje at læse en professionsbachelor. Der er mange områder du kan specialisere dig indenfor og går du rundt med en drøm om at hjælpe andre mennesker, enten i form af undervisning, rådgivning eller pleje, så er der ingen tvivl om, at du kan finde din vej gennem en af disse uddannelser. 

 

Flere Nyheder