Kontakt den lokale bedemand i Randers ved dødsfald

08 november 2021
Astrid Pedersen

advertorial

Når du mister en kæreste, en ægtefælle eller et nært familiemedlem vil du sikkert skulle forestå begravelse eller bisættelse. Og til det formål bør du få hjælp hos en bedemand.

Lad bedemanden forestå håndtering af den afdøde

Når den afdøde skal flyttes fra hospitalet eller boligen er det en bedemand som skal forestå håndtering og transport. Det er ligeledes bedemanden som sørger for at den afdøde tilses jævnligt under opholdet i kapellet i tidsrummet mellem dødsfald og begravelse.

Bedemanden ifører den afdøde ligklæder og lægger vedkommende i kiste – og sørger for at såvel transport som opbevaring foregår på forsvarlig vis og i overensstemmelse med alle gældende krav og standarder.

Få hjælp til alt det praktiske i forbindelse med begravelse eller bisættelse

Den bedemand, du vælger til at hjælpe med de praktiske opgaver som relaterer sig til dødsfaldet, vil være ved din side hele vejen igennem.

Det er naturligvis lægen som udfylder og indgiver dødsattesten. Men det er bedemanden som kan hjælpe dig med korrekt udfyldelse og rettidig indsendelse af dødsanmeldelsen til kommunen.

Bedemanden forestår også kontakten til kirkekontoret tilhørende den kirke hvorfra begravelsen eller bisættelsen skal foregå, samt til den præst som skal stå for selve ceremonien.

Du kan også få hjælp til udfærdigelse og indrykning af en eventuel dødsannonce hos din bedemand, lige som bedemanden kan hjælpe med at arrangere gravøl eller reception på en lokal restaurant eller i et ditto forsamlingshus.

Hvor kan jeg finde en dygtig bedemand i Randers?

Skal den pågældende begravelse eller bisættelse således foregå i Randers eller omegn er det en god idé at vælge en bedemand som residerer på de kanter. Her finder du blandt andre Begravelsesforretningen Per Wraa.

Begravelsesforretningen Per Wraa er et velrenommeret bedemands firma i Randers som med sikkerhed vil kunne hjælpe dig til en smuk og værdig afsked med din kære afdøde. Klik ind og læs mere på per-wraa.dk

Flere Nyheder