Professionel gulvsliber giver dine trægulve nyt liv

12 September 2017 admin

editorial

Flotte trægulve bidrager positivt til din boligs interiør, og hvis gulvene er slidte, så påvirker det rummenes samlede indtryk negativt. Har du slidte og ridsede trægulve, bør du derfor overveje, om det er tid til at få dem slebet, så de får nyt liv. En anden fordel ved at få slebet dine slidte trægulve er, at du forlænger deres holdbarhed. Er de slidte og ridsede, så kan der trænge snavs ned i træet, men er de nyslebne og nylakerede, så er de godt beskyttet. Du kan nemt hyre en professionel gulvsliber til at udføre opgaven med gulvafslibning og efterbehandling, og det behøver ikke at koste en formue. GulvKanonen er et firma i Ballerup, som udfører opgaver i København og næsten overalt på Sjælland, og de tilbyder, at du kan få slebet og efterbehandlet dine gulve til billige priser på en hurtig og effektiv måde.

Trægulve er en del af din boligstil

Trægulve er med til at skabe den rette atmosfære i dit hjem og understrege din personlige boligstil. Flotte ludbehandlede gulve har en naturlig farve, som passer godt til den skandinaviske boligstil, og hvis man behandler gulvet med hvidpigmenteret olie ser det også smukt ud. En anden mulighed er lakbehandling, som giver en varm træfarve, og lak er meget slidstærk, og gulvet er nemt at holde. Gulvmaling fås i et væld af farver, og her kan du vælge frit, om det skal være en lys, sort eller stærk farver, der skal være på gulvet i f.eks. stuen eller soveværelset. Strålende og velholdte trægulve bidrager til at skabe netop den stemning i dit hjem, som du gerne vil have.

Beskyt dine trægulve mod slid og ridser

En god efterbehandling sikrer, at dine trægulve holder i lang tid. De bliver beskyttet mod slid, snavs eller vand, og hvis du har husdyr, som sætter ridser i gulvet med kløerne, så er det en god idé at vælge en efterbehandling, som kan gøre det vanskeligere for hunden eller katten at ridse gulvet. Hos GulvKanonen giver de dig gerne professionel rådgivning vedrørende efterbehandling, så du finder frem til den løsning, der passer bedst i dit hjem.

More articles