Så meget koster gulvafslibning af dit hjem

21 September 2017 Emilie Ann Jacobsen

editorial

Hvis du gerne vil have slebet gulvet i dit hjem, er noget af det første, som du tænker på, sikkert: Hvor meget koster det? Og det er da også en meget væsentlig faktor i forhold til at få slebet sit gulv. Det er dog meget svært at give gulvafslibning priser på stående fod. Priserne kommer nemlig an på en række forskellige ting. Det er blandt andet, hvor stort et område du skal have slebet. Det er også, hvor slidt gulvet er, og hvilken form for efterbehandling, som du vælger bagefter. Det kan derfor være næsten umuligt at side noget om på forhånd. 

Hvis du vil være sikker på, at du får en god og billig pris, er det en god ide for dig, at du kontakter flere firmaer for at kunne sammenligne deres priser. Udover at priserne selvfølgelig varierer ud fra de fysiske forhold, kan de også variere alt efter, hvilket firma du vælger. Hvis du bor i Københavnsområdet, er gulvkanonen.dk et firma, der er kendt for at have lave priser. 

Du kan ofte spare mange penge på at vælge et lokalt firma frem for at vælge et firma fra en anden by. Det lokale firma kommer nemlig stort set ikke til at have nogen udgifter til transport. Den ekstraudgift bliver derfor ikke lagt oveni. 

Når du hyrer et firma, er det også altid en god ide, at du forhører dig om, hvad der er med i prisen. Det kan for eksempel være, hvilken form for efterbehandling der er med i det tilbud, som firmaet giver dig. Hvis firmaet kan lave flere forskellige former for efterbehandlinger, vil de som regel spørge dig, hvilken du ønsker. En efterbehandling er for eksempel en lakering af træet. Det er med til at forlænge træets levetid betragteligt, når du får det efterbehandlet efter, at det er blevet afslebet. 

More articles