Sådan bestemmer du selv farven på dit badekar

11 oktober 2021
Emilie Ann Jacobsen

advertorial

Drømmer du om et badekar i en bestemt farve? Måske mintgrøn eller hotpink? I det tilfælde har du sikkert fundet ud af, at det godt kan være svært at skaffe. Ikke mindst til en fornuftig pris. Men hvad skal du så gøre, når det nu lige ville være det, der er med til at fuldende udtrykket i din bolig? 

Du kan selvfølgelig få udført en spraymaling badekar. I det tilfælde bliver dit badekar spraymalet med en ny overfladebehandling. Der er vide rammer for, hvilken farve overfladen kan få i det tilfælde. Dermed kan du i meget høj grad få lige præcis den farve på badekarret, som du ønsker dig. 

Et af de steder, hvor du kan få spraymalet dit badekar, er emaljespecialisten.dk. De har stor erfaring på området. Derfor kan de også sikre dig et flot og holdbart resultat. De kan male dit badekar i de fleste farver, så tag en snak med dem om, hvad der vil være muligt. 

Giv badekarret en længere levetid med ny emalje

Udover at du kan give badekarret lige præcis den farve, du ønsker med en ny emalje, kan du også give det en længere levetid. Den nye emalje lukker nemlig af for revner og krakeleringer. Faktisk kan en ny emalje være med til at give et badekar en forlænget levetid på helt op til 10-20 år. Det er altså mange år, der er tale om. 

Hvis du havde overvejet at få lavet et nyt badeværelse, kan du altså med en ny omgang emalje på badekarret vente mange år på, at det bliver relevant igen. Det giver dig længere tid til at spare op – og til at nyde det badeværelse, du har. Hvis der ikke er noget galt med det udover farven, er der jo ingen grund til at ændre på det. Det kan du vente med, til det er slidt og utidssvarende. 

Flere Nyheder