Sådan pimper du din knallert

10 november 2021
Steffen Pedersen

advertorial

Er du den nostalgiske type, der med glæde mindes de gode gamle dage, hvor du lå og kørte land og by tynd, på din røde Puch Maxi? Eller var du mere til gear og gav den gas på en Yamaha? Så har du måske opdaget at de gamle knallerter er i høj kurs for tiden, eller også har du endda allerede været ude og investere i en? Hvis du tilhører den sidste gruppe, så overvejer du måske at pimpe din knallert?! Hvis du gør, så kan du med fordel læse denne artikel.

image

Køb et nyt sæde

At skifte sæde kan gøre meget for en knallerts udseende. Det kan være at du gerne vil have den til at ligne en motorcykel mere end en knallert. Her kan sædet gøre rigtig meget for udseendet. Du kan også skifte sædet, hvis du hellere vil have et enkeltsæde og eller omvendt.

Udskift styret

Et nyt styr kan også ændre en knallerts udseende markant, men det kan også være med til at give en mere komfortabel kørestilling. Hvis man kører lange ture, kan det godt være hårdt for ryggen og ved at udskifte sit styr, kan man gøre det til en bedre oplevelse, med mere køreglæde.

Omlaker din knallert

En ting de fleste knallerttyper har tilfælles, er at de ofte kommer i nogle utroligt kedelige farver. Her kan man heldigvis sætte sit eget præg, enten ved at male eller omlakere sin knallert. Hvis man vil have den lakeret, skal man finde en professionel. Det finder man let på internettet. Hvis du bor i Kalundborg og leder du efter knallertlakering i Kalundborg, søger du blot på “knallertlakering kalundborg” eller “knallertlakering i nærheden af mig”. Du vil herefter kunne se en liste med alle forskellige firmaer og personer, der tilbyder knallertlakering i Kalundborg og omegn. Det eneste du skal gøre herefter, er at finde en der kan lakere din knallert.

Flere Nyheder