Tænk dig godt om ved brugen af rengøringsmidler til toilet

25 oktober 2021
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Det er aldrig særligt spændende at skulle rengøre ens toilet, men det skal jo gøres, så det ikke bliver en bakteriefælde, som der kan sprede sig og gøre folk syge – og bare generelt være ulækker.

Har man flere toiletter i bygningen, man skal tage sig af, så skal man helst gøre det samtidigt, så de altid er rene på samme tid, medmindre noget fordrer en til, at man skal gøre det oftere en gang eller to.

Desuden er man som regel mere motiveret til at gøre alle toiletter rene, når man nu allerede er startet med det ene, og man er klædt på til opgaven og har de rette rengøringsmidler og kemikalier til det.

Sådan nogle brugbare nogle kan man blandt andet finde her: https://www.rengros.dk/rengoringsmidler/desinfektion

Men der er også de forkerte måder at anskaffe og lave den slags på, som man skal holde sig fra; og vi mente det ikke for sjov, da vi skrev, at man skulle være klædt på til opgaven.

Anskaf altid de rette rengøringsmidler til toiletrengøringen

Man har måske fået et råd hjemmefra til, hvordan man kan blande og skabe sine egne kemikalier til at gøre toilettet rent, men selvom moderne kemikalier, som almindelige mennesker kan købe, ikke er lige så kradse som dem, man kunne få for bare årtier siden, så skal man ikke begynde at lege Den lille kemiker selv på den måde.

Man kender ikke blandingsforholdene til den slags, og man kan komme til at lave noget, som der er virkelig ætsende, eller som man ikke skal dufte til.

Hvis der er nogle, der foreslår dig, at de ligger inde med nogle “rengøringsmidler”, som man ikke kan få i butikkerne, fordi de netop er skrappe, så skal man heller ikke købe den slags.

Som nævnt skal man også tage det rette tøj på, som kan være en engangsdragt og nogle beskyttelseshandsker, så man er klædt på til opgaven.

Flere Nyheder