Spændende mad ud af huset til sommerens fester

04 May 2022 Astrid Pedersen

editorial

Mange fester falder i sommer halvåret. Det gælder for eksempel bryllupper, studentergilder, konfirmationer og fejring af fødselsdage.

Hvis vejret er til det kan man holde festen hjemme i haven, med lækker mad og fin forplejning til alle de mange gæster. Og hvis man selv ønsker at slippe for at svede i køkkenet i mange dage op til denne begivenhed giver det mening at bestille catering.

Bestil mad ud af huset hos Kokken og Jomfruen – Danmarks bedste catering firma

Hvis du vil være helt sikker på at maden til din fest bliver en succes bør du vælge et catering firma med et godt ry og mange års erfaring inden for branchen. Kokken og Jomfruen, som er en af de mest velkendte spillere på markedet, vil med sikkerhed kunne levere mad ud af huset til din sociale sammenkomst – og det top kvalitet.

image

Gennem flere årtier har det danske catering firma forestået kokkereringen til fester af alle typer og i samtlige tænkelige størrelser. Kokken og Jomfruen har leveret lækker mad ud af huset til såvel firmafester som familie komsammener over hele landet. Hos Kokken og Jomfruen kan du bestille alle typer catering, lige fra de traditionelle tre retters menuer til innovative og festlige buffet’er.

Du kan vælge sæson orienterede menuer, for eksempel i anledning af jul eller påske. Du kan sågar bestiller en brunch ud af huset til den tidlige fest, for eksempel barnedåben eller sølvbrylluppet. Og du kan helt selv sammensætte fest menuen ud fra et spændende udvalg af lækre, vel tilberedte retter fra Kokken og Jomfruens store sortiment.

Har du særligt ønsker til menuen ved netop din fest kan du selvfølgelig altid kontakte Kokken og Jomfruen og få en snak om dine behov for festmad ud af huset. Klik ind og læs mere, og bestil mad ud af huset online via hjemmesiden kokken-jomfruen.dk

More articles