Kan maling af badekar også klare specielle typer af badekar?

01 september 2019
Anders Lundtang Hansen
Kan maling af badekar også klare specielle typer af badekar?

Maling af badekar, der også betegnes som emaljering af badekar, kan næsten betragtes som en mirakelkur for badekar i den forstand, at når man først har fået det udført og set, hvad det kan føre med sig, så er resultatet virkelig mageløst!

Vi vil vove den påstand, at du kan snyde dine venner til at tro, at du faktisk har købt et helt splinternyt badekar, der bare ligner de forrige til forveksling og så måske er købt fra samme produktlinje, selvom der egentlig er tale om, at du bare har fået givet det nuværende badekar en skinnende ny fernish.

For det er nemlig det, som emaljering og således også maling af badekar kan gøre: (gen)skabe den flotte overflade, som kendetegner det at have et nyt badekar.

Så behøver du ikke skulle hen at udskifte badekaret, fordi det er fyldt med kalk eller har skår i sig. Måske skal der lige lidt overfladiske reparationer til, men så kan man ellers give sig i kast med emaljeringen, og så står badekarret frem som næsten nyt.

Dette kan indynde inspiration til at omdekorere ens badeværelse og indrette det på ny, fordi man høster stof til eftertanke ved at kigge på dette badekar, der ser så nyt ud, at man får lyst til at omdanne badeværelset til et sted, der sammenlagt ser flot ud.

Mange typer af badekar kan klares med emaljering, men der er også blevet spurgt ind til, om det kan bruges til lidt mere specifikke typer af badekar.

Spørgsmålet beror på, om man kan emaljere badekar af den type, som man bruger udenfor, og om man også kan male spabade, der bliver brugt indenfor og udenfor.

Til dette er der blot at sige, at det muligvis med største sandsynlighed kan lade sig gøre, så længe de er lavet af vante materialer, og de ikke er for medtagede af slitage.

Er du i tvivl, så kan du forhøre dig her: https://ny-emalje.dk/emaljering-af-badekar/

Flere Nyheder